Kayserilileri Sevindirecek Görüntü, Ali Dağı'ndan Geldi

Kış aylarının mevsim normallerinin üstünde geçmesinden ötürü Kayserililer karın keyfini çıkartamamanın üzüntüsünü yaşarken, Kayseri'nin simgesi Ali Dağı'ndan gelen görüntüler, vatandaşı sevindirdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayserilileri Sevindirecek Görüntü, Ali Dağı'ndan Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de kış mevsiminin normallerin üzerinde geçmesiyle birlikte, Kayserililerin kar keyfini tam anlamıyla yaşayamazken, Kayseri'nin simgesi haline gelmiş olan Ali Dağı'ndan gelen görüntüler, vatandaşı sevindirdi.

Mart ayında kar yağışı…

Kayserililer soğuk havayı ve kar keyfini tam anlamıyla yaşayamamıştı. Ancak Mart ayına girilmesiyle beraber Kayseri’de hava sıcaklıklarında düşüş meydana geldi. Dün, Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından son dakika uyarıları yapılmıştı. Uyarıların ardından kentte kar yağışı etkili oldu. Mart ayında bahar havası beklenirken kar yağışının etkili olması tüm Kayserilileri de şaşırttı. Gece saatlerinde yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı kent merkezinde de etkili oldu. 

Kayserilileri Sevindirecek Görüntü, Ali Dağı'ndan Geldi

Gece saatlerinde etkili olan kar yağışı Ali Dağı ve Erciyes Dağı’nın eteklerini beyaza bürüdü. Bu manzara, özellikle doğaseverler için moral kaynağı oldu. Kayserililer, Ali Dağı'ndan gelen kar manzaralarını sosyal medya hesaplarında paylaşmayı ihmal etmediler.