Kayserililerden Ulaşım AŞ'ye önemli çağrı - 'Buna bir çare bulun!'

Kayseri'de toplu taşıma kullanan vatandaşlar otobüsteki koltuk düzenlemelerinin ani frende düşme riski yarattığını belirterek acil önlem talep etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

Kayserililerden Ulaşım AŞ'ye önemli çağrı - 'Buna bir çare bulun!'

Kayseri'de toplu taşıma kullanan vatandaşlar otobüslerdeki koltuk düzenlemeleri hakkında Ulaşım AŞ'ye önemli bir çağrıda bulundu. Otobüs içerisindeki tekli koltukların arkasında bulunan çift koltukların birinin ön kısmının boşta kaldığını belirten vatandaşlar ani frenlerde tehlike oluşturduğunu söyledi.

Vatandaşlar özellikle ani fren esnasında oturan kişinin denge kaybı yaşadığını bu nedenle koltuktan düştüğünü ifade etti. Bir vatandaş ise gün içerisinde bindiği 2 farklı otobüste bu şekilde oturan iki vatandaşın da düştüğünü ve ani düşüş etkisiyle hafif yaralandığını kaydetti.

Kayserililerden Ulaşım AŞ'ye önemli çağrı - 'Buna bir çare bulun!'

Bu durumun ciddi yaralanmalara da yol açabileceği uyarısında bulunan Kayserililer, Ulaşım AŞ'den bu soruna karşı acil önlem alınması gerektiğini dile getirirken yetkililere çağrıda bulundu.

Güvenliğin artırılması amacıyla otobüs koltuklarının daha güvenli hale getirilmesi büyük kazalarında önüne geçilebileceği noktasında dikkat çekiyor.

Kayserililer Ulaşım AŞ'nin konuya duyarlılık göstererek gerekli düzenlemeleri yapmasını bekliyor.