Kayserililer oy kullandıktan sonra oraya akın etti

Kayseri'de yerel seçimler için sabahın erken saatlerinde sandık başına giden vatandaşlar, oy kullanma işlemlerini tamamladıktan sonra aileleriyle birlikte sıcak havanın keyfini çıkarmak için bakın nereye gittiler? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayserililer oy kullandıktan sonra oraya akın etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim gününe yoğun bir katılımın olduğu Kayseri'de, vatandaşlar sandık başında oy kullanmanın ardından aileleriyle birlikte, sıcak havayı fırsat bilerek piknik alanlarına akın etti. Şehrin farklı bölgelerinde bulunan piknik alanları, seçim günü dolup taştı.

Kayseri'de yaşayanlar, oy verme sürecinin ardından keyifli bir gün geçirmek için piknik alanlarına yoğun ilgi gösterdi. Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar, aileleriyle birlikte doğanın tadını çıkardılar. Piknik alanlarında çocuklar oyun oynarken, aileler mangal yaparak ve doğanın tadını çıkararak stres atma fırsatı buldu. 

Seçim Sonrası Stres Atmak İçin Piknik Keyfi...

Kayseri’de ailesiyle birlikte piknik alanlarına doğru giden vatandaşlardan Nuh Kurnaz, ailesiyle hafta sonunun ve sıcak havanın keyfini çıkarmak için sabah erken saatlerde oy kullandıklarını ve Kayseri’de uzun zamandır sıcak havayı beklediklerini dile getirerek şöyle dedi; ‘Oyumuzu kullandık. Vatana millete hayırlı olsun. Gerçekten çalışan ve hak eden kazansın seçimleri. Hafta sonu ailecek şehrin gürültüsünden uzaklaşmak ve sıcak havanın tadını için sabahın erken saatlerinde oyumuzu kullanıp yola çıktık.’

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü’nün yaptığı tahmine göre, Kayseri’de bugün hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyretti. Hava sıcaklığı sabah saatlerinde 13 – 20 derece arasında seyrederken öğlen saatlerinde 24 dereceye kadar çıktı. Yarın Nisan’ın ilk günü ise 25 derece sıcaklığında olacağı tahmin edildi.