Kayserililer haftaya zam ile başladı!

Kayserililer bu haftaya zam haberiyle başladı. Geçtiğimiz günlerde sigaraya ve içeçeklere zam gelirken o ürüne de yaklaşık yüzde 25 zam yapıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayserililer haftaya zam ile başladı!

Kayserililer zam haberlerini yakından takip ederek alışverişini bu haberlere göre yapıyor. Geçtiğimiz günlerde bazı sigara gruplarına 8 TL'lik zam ve içeceklere yüzde 12-17 arasında zam yapıldı. Bazı cips markalarına ise yüzde 25 zam geleceği duyuruldu.

Artan enflasyon ve ekonomik dalgalanmalar vatandaşın cebini de etkilemeye devam ediyor. Yakıt, gıda ve tekstil gibi pek çok sektöre zam gelirrken cips fiyatları da zamlardan nasibini aldı. Yüzde 25'lik gelecek zammın 1 Haziran itibariyle geçerli olacağı ifade edildi.

Geçtimiz gün kola zammının ardından Fritos, Doritos ve Ruffles marka cipslere de zam geldi. Türkiye'de olduğu gibi Kayseri'de de sıkça tüketilen bu cips markalarına gelen zam özellikle gençlerin cebini zorlayacak gibi duruyor. 

Kayserililer haftaya zam ile başladı!

Zam açıklamasına göre, Fritos, Doritos ve Ruffles marka cipslerin fiyatları 5-10 TL arasında artacak. Şu anda 45 TL olan mega boy cipsler 55'TL'ye yükselecek. Diğer boy cipsler ise 5 TL artacak.