Kayserililer dikkat: Son 1 saat!

Kayserililer dikkat: Son 1 saat... Kayseri'de kuaförler, marketler ve alışveriş merkezleri yoğun mesai harcıyor. Kayseri'de Arefe günü olması nedeniyle yarım gün çalışacak kargo şirketlerinde ise hareketlilik yaşanıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayserililer dikkat: Son 1 saat!

Kayseri'de arefe günü olması sebebiyle kargo şirketlerinde de hareketlilik yaşanıyor. Kayserili vatandaşlar bayram öncesinde son dakika gönderilerini yapmak için kargo şirketlerine yöneliyor. Şirkteler bugün arefe günü olması nedenyile yarım gün çalışıyor. Son bir saat kala Kayserililer kargo işlerini tamamlamak istiyor.

Kayseri'de bayram öncesi yaşanan hareketlilik, arefe gününde kargo şirketlerinde de yoğunluğa neden oluyor. Artan talep nedeniyle birlikte bazı gecikmelerin de yaşandığı gözlemleniyor.

Kargo firmalarıda bayram öncesi adreslere kargoları ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. 

Kayserililer dikkat: Son 1 saat!

Öte yandan Kayseri’de kent genelinde bayram dolayısıyla trafik yoğunluğu yaşanıyor. Ramazan Bayramı tatilinin başlaması ile birlikte kentte bayram hazırlıkları başladı. Hazırlıklara hız kesmeden devam eden Kayserililer, yoğunluk sebebi ile bazı caddelerde trafiğin kilitlenmesine sebep oldu.

Kent genelindeki hareketlilik ekonomik canlanmaya da katkı sağlıyor. Bununla birlikte esnafın da yüzü gülüyor.