Kayserililer Bugüne Dikkat!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayserilileri 16 Ocak Salı gününe dikkat etmeleri konusunda uyardı. Bakın neden? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayserililer Bugüne Dikkat!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayserilileri 16 Ocak Salı gününe dikkat etmeleri konusunda uyardı.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarla Kayseri ve çevresi için hava tahmin raporunu yayınlıyor. Bugün yayınladığı raporda, Kayseri için kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu. Bugün Kayseri genelinde havanın çok bulutlu olması beklenirken, aralıklı yağmur ve yüksek kesimler de karla karışık yağmur tahmin ediliyor. Kuvvetli rüzgar uyarısı yapan Meteoroloji, güneyli yönlerden yer yer kuvvetli (40/60 km/sa) esmesi beklenen rüzgarla, yaşanabilecek olumsuzluklara (çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeleri gibi) karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olunmalıdır diyerek uyardı.

Çarşamba günü çok bulutlu, öğle saatlerine kadar aralıklı yağmurlu bir hava beklenirken, rüzgarın yine güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Perşembe günü, parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken, rüzgarın yine güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Cuma günü, akşam saatlerinden sonra aralıklı hafif yağmur beklenirken, rüzgarın güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Cumartesi günü, akşam saatlerinden sonra aralıklı hafif yağmur beklenirken, rüzgarın güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Pazar günü, akşam saatlerinden sonra karla karışık yağmur beklenirken, rüzgarın güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.