Kayserililer bayramda en çok nereye gitti? - Tatilin gözdesi oldu!

Kayseri'de Ramazan Bayramı tatilini farklı değerlendirmek isteyen vatandaşlar oraya akın etti. Bayram tatilinin gözdesi olan o mekân neresi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayserililer bayramda en çok nereye gitti? - Tatilin gözdesi oldu!

Ramazan Bayramı tatili ile birlikte Kayserililer pek çok farklı plan yaptı. Ancak şehirden uzak doğayla iç içe olmak isteyen ancak Kayseri’den de uzağa çıkmak istemeyen vatandaşlar en çok orayı tercih etti. 

Kayserililer bayramda en çok nereye gitti? - Tatilin gözdesi oldu!

Bünyan'da yer alan cam teras, panoramik manzarasıyla ziyaretçilerini adeta büyülüyor. Yerli ve yabancı turistler şehir merkezine 40 kilometre uzaklıkta olan bu mekâna yapıldığı günden bu yana yoğun ilgi gösteriyor.

Bünyan’da yapılan cam teras, Kayserili vatandaşların yoğun ilgisiyle Ramazan Bayramı’nda da ziyaretçilerini ağırlıyor. Nefes kesen manzarasıyla yerli ve yabancıların ilgi odağı olmaya devam eden cam teras ilçenin en yüksek bölgede konumlanması ve doğa ile iç içe bir deneyim sunmasıyla en popüler yer oldu.

Kayseri gezilecek yerler arasında en çok aratılan Bünyan’ın en gözde mekanı, camdan zemin altında yatan uçsuz bucaksız derinlikler büyüleyici bir görsel şölen sunuyor.

Her yaş grubuna hitap eden faaliyetler ile dikkat çeken cam teras adrenalin tutkuları için de uğrak yeri oldu.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de Ramazan Bayramı’nda burada yaşanan yoğunluğa dikkat çekerek X platformundan şu paylaşımda bulundu, ‘Bünyan Cam Teras yörenin muhteşem manzarasıyla Ramazan Bayramı’nda da vatandaşlarımızın en çok tercih ettikleri yerlerden biri oldu. Cam Teras’ta bulunan Kadın Kooperatifi satış ofisimizde bu ilgiden nasibini aldı. Elbette Kooperatfilerimizdeki kadınlarımız da bu durumdan çok memnun’