Kayserili Vekil'den Çarpıcı İddialar!

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, CHP için çarpıcı iddialarda bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayserili Vekil'den Çarpıcı İddialar!

AK Parti Milletvekili Özsoy, Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünden CHP'nin Kayseri’de ikiyüzlülük yaptığını vurguladı.

Kayserili Vekil'den Çarpıcı İddialar!

CHP’nin Kayseri'de kazandığı belediyelerde işçi çıkarımına atıfta bulunan milletvekili, konuşmasında,  '1 Mayısta, işçi meydanlarında ikiyüzlülüklerini sergilediler.’ dedi.

CHP’liler İkiyüzlüler

AK Partili Özsoy, meclisten yaptığı konuşmasında, Kayseri’deki CHP’li belediyelere yönelik, 'Her zaman işçinin ve emekçinin yanında olduğunu söyleyen CHP zihniyeti, seçim bölgem olan Kayseri’de ilçe belediye başkanlıklarını kazandığı yerlerde işçi ve emekçi kıyımına devam ediyor. Felahiye ilçemizde Ramazan Bayramı öncesi 18 işçiyi ve geçtiğimiz günlerde Sarız ilçemizde 46 işçiyi işten çıkaran CHP’liler 1 Mayısta, işçi meydanlarında ikiyüzlülüklerini sergilediler. Yeni seçilen belediye başkanlarının ağabeyleri olan İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlarını örnek alarak yapmış oldukları işçi ve emekçi kıyımını kınıyorum' açıklamalarında bulundu.

Kayserili Vekil'den Çarpıcı İddialar!

İşçilerin Yanındayım!

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, Meclis'te yaptığı konuşmasında, 'İşçilerimizin hukuki mücadelelerinde sonuna kadar yanlarında olduğumu belirtiyorum' ifadelerine yer verdi.