Kayserili Ses Sanatçısından Seçim Sevinci: Konser Verebileceğim İçin Çok Mutluyum

Kayserili ünlü ses sanatçısı Melek Mosso Türkiye genelinde yapılan yerel seçimleri değerlendirerek, 'Çok mutluyum' dedi.

Kayserili Ses Sanatçısından Seçim Sevinci: Konser Verebileceğim İçin Çok Mutluyum
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserili ünlü ses sanatçısı sanatçı Melek Mosso, yerel seçim sonuçları sonrası yaptığı açıklamada, büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirerek seçim sonuçlarının ardından sanatseverlerle daha sık buluşma imkânı bulacağını dile getirdi.

Kayserili ses sanatçısından Seçim Sevinci: Konser Verebileceğim İçin Çok Mutluyum

'Buna asla izin vermeyeceğim'

Mosso, daha önce yapacağı konserlerin bazı belediyeler tarafından iptal edilmesiyle gündeme gelmişti. Konserlerinin iptal edilmesine tepki gösteren Mosso; ‘Ben bu ülkenin kadınıyım. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün geleceğe sanatımı işliyorum. Genci yaşlısı milyonlarca sevenim var. Bir kaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim’ diye konuşmuştu.

Türkiye genelinde yapılan 31 Mart yerel seçimlerin sonuçlanmasının ardından açıklama yapan Mosso Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde konserler vereceğini şu sözlerle ifade etti; ‘Yurdumun eşsiz şehirlerinin çoğunda konser verebileceğim için çok mutluyum’ Mosso, Belediyelerden yer temini konusundaki sıkıntıların da kalkacağını kaydetti.