Kayserili Milletvekili Aşkın Genç'ten sürpriz 'Gesi Bağları' yorumu!

CHP Kayseri Milletvekili Pınarbaşı'da belediye başkan adayı Deniz Yağan ile Halk TV kanalında Serhan Asker'le Görkemli Hatıralar programına konuk oldu. Milletvekili Genç programda aldı eline mikrfonu söyledi Gesi Bağları'nı... Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayserili Milletvekili Aşkın Genç'ten sürpriz 'Gesi Bağları' yorumu!

Halk TV kanalında yayınlanan Serhan Asker'le Görkemli Hatıralar programı bugün Pınarbaşı'da CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ve Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Deniz Yağan'ı konuk etti. Pınarbaşı seçimlerine ilişkin açıklamalar yapan Genç, Gesi Bağları türküsünü söyleyerek programa renk kattı.

Pınarbaşı'da seçimler önümüzdeki hafta yenilenecek. Çekişmeli geçen seçim sürecinin sonuçları merakla beklenirken CHP ve Cumhur İttifakı üyeleri de ilçeden elini çekmedi. Geçtiğimiz gün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ilçeyi ziyaret ederek vatandaşlardan oy istedi.

Bunun yanı sıra Pınarbaşı seçimleri yerel ve ulusal medya kuruluşlarında da yerini aldı. Halk TV de yayınlanan Serhan Asker'le Görkemli Hatıralar program ekibi Pınarbaşı'ya gelerek vekil Genç ile aday Yağan'ı konuk etti. Burada açıklamalar yapan Genç, ''Kayserimizin her köşesi birbirinden güzel. Pınarbaşı bir mozaik, Türkiye gibi. Ne kadar karıştırmaya çalışsalar da kardeşliğimizin arasına nifak sokmaya çalışsalar da herkese her şeye inat, birlikte ortakça yaşamaya devam edeceğiz.'' ifadelerine yer verdi.

Genç programda Kayseri'nin meşhur türküsü Gesi Bağları'nı seslendirdi. Genç o anları sosyal medyada paylaştı.