Kapalı Kale'den Çağrı Var – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un cefakar taraftar grubu Kapalı Kale, Kadir Has Stadyumu'nda gerçekleşecek büyük buluşma için tüm camiayı desteğe davet ediyor. Pazar günü saat 16.00'da yapılacak Pendikspor maçında, takıma olan destek en üst seviyeye çıkması hedefleniyor. Detaylar Haberimizde...

Kapalı Kale'den Çağrı Var – Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un cefakar taraftar grubu Kapalı Kale, tüm şehri Pazar günü saat 16.00'da Kadir Has Stadyumu'nda gerçekleşecek olan Pendikspor maçında büyük buluşmaya davet ediyor. Kapalı Kale, ‘Değerli ve Büyük Kayserispor Ailesine’ başlıklı bir açıklama yaparak, şehrin en büyük değeri olan Kayserispor'a destek çağrısında bulundu. 

Kapalı Kale'nin çağrısında, ‘Değerli ve Büyük Kayserispor Ailesine; Şehrimizin en büyük değeri olan Kayserisporumuz liderliğinde yine bu şehre ait bütün parçaların kenetlendiğine şahitlik etmekteyiz. Bu şahitliğin bir yenisini ve daha da güçlüsünü yapmak üzere Pazar günü saat 16.00’da Şehrin Kalbinde buluşuyoruz. Bu başarılı yükselişin sahibi olan futbolcu ve teknik ekibimiz başta olmak üzere her bir parçanın hakettiği güçlü ordu olan 12. Adam olma görevini yapmak adına Kadir Has’ta son dakikaya kadar Sevdamızı haykırmaya çağırıyoruz.’ ifadeleri kullanıldı. 
Ayrıca, ligin ivme kazanan takımına destek olmak ve Kayserispor'un itici gücü olmak için taraftarların daha yüksek sesle ve coşkuyla takımı desteklemeleri istendi.
Bu çağrı, Kayserispor'un yarım asırlık tarihindeki başarı yolculuğuna vurgu yaparak, takımın hiçbir zaman yalnız olmadığını ve Erciyes'in zirvesi gibi her zaman takımın yanında ve arkasında olduğunu hatırlatıyor. Ahmet Dirgenali liderliğinde yapılan Kapalı Kale’nin destek çağrısının devamında, ‘Ligdeki yakaladığımız bu ivmenin en önemli mimarlarından olan bu renklere gönül vermiş taraftarlarımızı Şehrimizin Takımı olan Kayserisporumuza itici gücü ve ayrılmaz bir parçası olduğunun farkındalığıyla daha da yüksek sesle ve çok daha büyük bir coşkuyla takımımızı desteklemeye çağırıyoruz. Son olarak yarım asırlık sevdamızın bu başarılı yürüyüş yolunda asla yalnız olmadığını ve desteklerimizin Erciyes gibi her an yanında ve arkasında olduğunu yıkılmaz ve yılmaz Kapalı Kale ailesi olarak yeniden duyuruyor ve bütün şehrimizi Kadir Has’ı hep bir ağızdan inletmeye, yeni bir zafere ortaklık etmeye davet ediyoruz.’ denildi.