Kayserili belediye zam yaptı!

Kayseri'de Tomarza Belediyesi'nde çalışan işçilere zam müjdesi geldi. Zam oranı işçilerin yüzünü güldürdü. Detaylar Kyseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayserili belediye zam yaptı!

Kayseri'de Tomarza Belediyesi'nde çalışan işçilere zam müjdesi geldi. Zam oranı işçilerin yüzünü güldürdü. Bu kapsamda işçilerin maaşlarına yüzde 70 oranında zam yapıldı. İkramiye sayısı da 52 günlük yevmiyeye yükseltildi.

Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı'nın yetkili olduğu Tomarza Belediyesinde ve Tomarza İmar AŞ'de çalışan üyelerin maaşlarında imzalanan ek protokol ile iyileştirme yapıldı.

Kayserili belediye zam yaptı!

İmzalanan ek protokol gereği Tomarza Belediyesi İmar A.Ş.'de çalışan üyelerin maaşlarına yüzde 70 zam yapılırken ikramiye sayısı da 52 günlük yevmiyeye yükseltildi. Ayrıca Tomarza Belediyesi bünyesinde çalışan üyelerin maaşlarında da iyileştirmeye gidildi.

Kayserili belediye zam yaptı!

Hizmet-İş Kayseri şubesinden yapılan açıklamada, ''Ek prokollerimizde emeği geçen başta Tomarza Belediye Başkanımız Sayın Davut Şahin'e ve belediye yetkililerine teşekkür ederiz. Ek protokolümüzün üyelerimize, belediyemize ve sendikamıza hayırlı olmasını dileriz.'' denildi.