Kayserili Bakandan Yeni Hamle

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yeni bir whatsapp numarası paylaşarak vatandaşlara bir 'alo' kadar yakın olduklarını belirttiler. Detayalar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayserili Bakandan Yeni Hamle

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni bir ihbar hattı uygulamasını devreye soktuklarını açıkladı. Devreye yeni sokulan ihbar hattı, çevre ve denizlerin korunmasına yönelik vatandaşlardan gelecek mesajları değerlendirmek amaçlı açıldı. 

Bakan Mehmet Özhaseki, yaptığı paylaşımda, ‘Çevremizi ve denizlerimizi el birliğiyle, hassasiyetle koruyoruz. Devreye aldığımız 0532 01 01 181 numaralı "Çevre-Deniz WhatsApp İhbar Hattı" ile vatandaşlarımızdan mesaj olarak gelen ihbarları değerlendiriyoruz. İl Müdürlüğü ekiplerimizi ihbarlara yönlendiriyor, mevzuata aykırı olduğunu tespit ettiğimiz durumlarda gerekli iş ve işlemleri uyguluyoruz. Ortak Evimiz Dünyamız için birlikte, 7 gün 24 saat çalışıyoruz.’ İfadelerine yer verdi.

#OrtakEvimizDünyamız hashtag ile paylaşılan whastapp ihbar hattı ile vatandaşlar yetkililere sorunları doğrudan iletebilecek, bu yöntem ile sorunların daha hızlı bir şekilde çözümlenmesi amaçlanıyor.

Kayserili Bakandan Yeni Hamle