Kayserigaz 9. Geleneksel Voleybol Turnuvası'nın galibi belli oldu

Kıyasıya rekabet içinde geçen Kayserigaz 9. Geleneksel Voleybol Turnuvası, oynanan final maçı ile tamamlandı.

Kayserigaz 9. Geleneksel Voleybol Turnuvası'nın galibi belli oldu

Çalışanlarını motive etmek ve konsantrasyonunu arttırmak için bu yıl 9.su gerçekleştirilen Kayserigaz Voleybol Turnuvası renkli anlarla tamamlandı. Bu yıl 8 takımın dostluk turnuvasında, Tahakkuk 1.Takım isimli takımın oyuncuları, finale kadar yoğun bir performansla mücadele ederek turnuvanın galibi olurken 2.lik ve 3.lük kupaları İdari İşler ve Efsane 1905 takımları arasında paylaşıldı. İkincilik ve üçüncülük kupalarını ise sırasıyla İdari İşler ve Efsane 1905 takımı kaldırdı.

İlk dörde giren Tahakkuk 1.Takım, İdari İşler, Efsane 1905 ve Doğal Enerji takımlarına madalya, kupa ve hediyeleri Kayserigaz Yöneticileri tarafından takdim edildi. Dereceye giren takım oyuncuları bu yılda kazananın dostluk olduğunu belirtti.

Kayserigaz İnsan Kaynakları Birim Sorumlusu Ahmet Yalçın yaptığı açıklamada, “Geleneksel olarak gerçekleştirilen faaliyetler ile çalışanlar arasında ki etkileşimin artmasına ve dostluğunun güçlenmesine katkı sağlıyoruz. Çalışanlarımıza voleybol turnuvası ve buna benzer pek çok imkânı sunabildiğimiz için büyük mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.