KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONUNDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan, Başkanvekili Deniz Çağan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Orak ve Mustafa Baki Kalın, geçtiğimizgünlerde yapılan Genel Kurulun ardından güven tazeleyen MHP İl Başkanı Serkan Tok ile MHP Melikgazi İlçe Başkanı Enes Ertuğrul Kalın ve Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Ali Çelik'i ziyaret etti.

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONUNDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan, Başkanvekili Deniz Çağan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Orak ve Mustafa Baki Kalın ilk ziyaretlerini geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulla Güven tazeleyen MHP İl Başkanı Serkan Tok’a yaptı.

Ziyarette konuşan MHP il başkanı Serkan Tok, Federasyon Yönetim Kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Tek liste olarak katıldığımız genel kurulda 2 milletvekilimizle birlikte 602 delegemiz var. Pandemi dolayısıyla delegelerimiz ve ilçe başkanlarımızı davet etmiştik ama maşallah çok kalabalık oldu. Salondaki bulunan partilileri riske atmamak adına kongrenin normal süresini beklemeden tamamladık. İl başkanı olarak listeye müdahale etmedim 79 kişilik bir yönetim kuruluyuz. Normal şartlarda nüfusu 1 buçuk milyonun altındaki şehirlerde 24+24 ve 1 de il başkanı olarak 49 kişiden oluşan yönetim kurulu sayısını artırmak adına genel merkezle yaptığımızdan ricada bulunduk. Nüfusu 1 buçuk milyonun üzerindeki şehir statüsünde değerlendirildi. Çok ciddi bir talep vardı. 24+24 olsaydı partililerimizi küstürebilirdik. O yüzden genel merkezimiz bizi rahatlattı. Teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan ise, MHP İl Başkanı Serkan Tok’u yeniden başkanlık görevine seçilmesinden dolayı tebrik ederek, yönetim kurulundan farklı bölgelerdeki insanlara yer vererek renkli bir yelpaze oluşturmasının da önemli olduğunu söyledi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanvekili Deniz Çağan ise, çok partili döneme geçişle birlikte ülkenin gelişmesi ve kalkınmasının ivme kazandığını belirterek, bu noktada MHP’nin önemli bir misyon üstlendiğini söyledi. MHP’nin hem genel hem de yerel siyasette belirleyici bir parti olduğunu ifade eden Çağan, demokrasinin gereği olan seçimlerin güzel bir örneğinin ise MHP il kongresinde yaşandığını kaydetti. Delegelerin oyları ile tek liste olarak katıldığı kongrede güven tazeleyen Başkan Serkan Tok’a, yeni dönemde başarı dileyen Çağan, şehrin menfaatine olan her türlü çalışmada federasyon olarak yanlarında olacaklarının altını çizdi.

Federasyon yönetiminin bir sonraki ziyaret noktası ise MHPMelikgazi İlçe Başkanı Enes Ertuğrul Kalın oldu. Kendisi de aslen Yozgatlı olan ilçe Başkanı Kalın, hemşehrilerini ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yozgatlı nüfusunun bir hayli fazla olduğu Kayseri’de böyle bir federasyonun gerekliliğine işaret eden kalın, Avrupa’da ki Yozgatlı dernekler ile yapılan çalışmalar ve istişarelerin ise kendilerini oldukça mutlu ettiğini söyledi.

Başkan Mustafa Özcan’a ülke yönetimine verdikleri katkılardan dolayı MHP il ve ilçe başkanlıkları ile tüm teşkilatlarına teşekkür etti.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu yöneticilerinin son ziyaret noktası ise Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Ali Çelik oldu. Çelik ziyarette yaptığı konuşmada, ekibi ile birlikte devraldıkları bayrağı daha üst noktalara taşımanın gayesi içerisinde olacaklarını söyledi.

Ziyarette kısa süre önce Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığına atanan Ali Çelik’e başarı dileklerinde bulunuldu.