Kayseri'ye Yapılıyor – Yeni Cazibe Merkezi Olacak!

Kayseri'de turizm yatırımları devam ediyor. Erciyes Kayak Merkezi'ne yapımına başlanan otelin Kayseri'de cazibe merkezi olması hedefleniyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'ye Yapılıyor – Yeni Cazibe Merkezi Olacak!

Kayseri’de turizm yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Elde edilen bilgilere göre Kayseri’nin yeni cazibe merkezi olması hedeflenen otel için Erciyes’te çalışmalara başlayacak.

Yapılacak otel ile ilgili açıklamalarda bulunan turizmci Fikret Çelikesir, ‘Türkiye turizmine yeni bir otel daha kazandırıyoruz’ ifadelerinde bulundu. Erciyes’in yeni yüzü olması hedeflenen bu otelin Develi kapıda yapımına başlandığını açıkladı. Turizme destek de büyük fayda sağlayacağı düşünülen otelin yaz, kış hizmet vereceği öğrenildi. Mehmet Eğlenceoğlu şeflerinin vizyonu ile Türkiye’ye bir otel daha kazandıracaklarını söyleyen Çelikesir, ‘Erciyes’in yeni cazibe merkezi olacağız. Türkiye’ye Erciyes’e ve Kayseri’ye hayırlı olsun’ ifadelerinde bulundu.

Kayseri'ye Yapılıyor – Yeni Cazibe Merkezi Olacak!

Arlberg Skı Resort, Kayseri'nin yeni cazibe merkezi olacak. Hayata geçirilecek proje ile hem turizme katkı sağlanacak hem de istihdam yaratılmış olacak. 2024 yılının son çeyreğinde inşaat çalışmalarının tamamlanması ve işletmeye açılması planlanıyor.