Kayseri'ye yeni bir mahalle kuruluyor!

Kayseri'de alınan yeni bir kararla kentte yeni bir mahalle kurulacağı duyuruldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'ye yeni bir mahalle kuruluyor!

Kayseri’de yeni bir mahalle kurulması için çalışmalar başladı. Yeni mahalle nereye kurulacak? İşte detaylar…

Yahyalı Belediyesi meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda Yahyalı’nın gündeminde olan konular görüşülerek bir takım kararlar alındı. Başkanlığını Esat Öztürk’ün yaptığı toplantıda 7 gündem maddesi görüşüldü. 

Görüşülen maddeler arasında Seydili ve Kavacık Mahalle sınırı da yer alırken bu sınırla ilgili yeni bir düzenleme çalışması yapılması kararı alındı. 

Derebağ Mahallesinin ikiye bölünerek, Çağlayan mevkiinde yeni bir mahalle kurulması talebi de yine Meclis’te görüşüldü. Söz konusu talepler İmar Komisyonuna havale edildi. Konuyla ilgili olarak komisyonun hazırlayacağı raporun ardından, gerekli adımların atılacağı bildirildi.

Mecliste ayrıca; 2023 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesap  Cetvelleri, Yurtdışı görevlendirmesi yapılması,  Enerji Kentler Birliği üye olunması ve asil ile yedek üye seçiminin yapılması, Seydili Mahallesi L34-C-13-D-2-B ve L34-C13-C-1-A no'lu paftalarda 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği yapılması talebi görüşüldü.