Kayseri'ye Osman Öztunç geliyor!

Kayseri'de konserler hız kesmeden devam ediyor. Kayseri Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen konsere halk müziği sanatçısı Osman Öztunç geliyor. Kayserili vatandaşlar Osman Öztunç'u araştırıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri bülteninde…

Kayseri'ye Osman Öztunç geliyor!

Kayseri’de konserler devam ediyor. Kayserili vatandaşlar etkinliklere büyük bir heyecanla katılıyor.

Kayseri Ülkü Ocakları Talas İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Şahlanış Gecesi' sloganıyla anılan konser Halk müziği dinleyenlerini sevindirecek.

Cumhuriyetin 100. Yılına özel hazırlanan konserde sevilen halk müziği sanatçısı Osman Öztunç ve Grup Volkan sahne alacak.

‘Şahlanış Gecesi’ sloganıyla izleyicilerine unutulmaz anlar yaşatacak konser Kayseri Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

28 Mart tarihinde gerçekleşecek ‘Şahlanış Gecesi’ konseri saat 20.00’da başlayacak.

Kayseri'ye Osman Öztunç geliyor!

Osman Öztunç kimdir?

Osman Öztunç aslen Erzurum’lu olup  Tokat'ın Yunus Emre mahallesinde, yağmurlu bir 23 Nisan bayramı'nın sabah namazı vakitlerinde 1968 senesinde dünyaya gelmiştir.

22 yaşında, İstanbul'a albüm hazırlığı için geldiğinde sanatçı Arif Nazım vasıtasıyla Akbaş müzikle dört albüm anlaşması yapmıştır. İlk albüm hazırlıklarında Arif Nazım yardımcı olmuştur ve Arif Nazım'ın konserlerinde hem kendini tanıtma amaçlı, şarkılar, türküler söylemiş hem de Türkiye’nin en güzel sesli sanatçısına bağlamasıyla eşlik etmiştir.

Türkiye Cumhuriyetinde ve Avrupa ülkelerinin birçoğunda konserler vermiştir. Repertuarı fazla olan sanatçının sahneleri modern halk müziği, dergah şiirleri ve sohbet tarzında oluşur.