Kayseri'de Güncel Döviz Kuru (26 Mart)

Döviz kuru kademeli olarak yükselmeye devam ederken, yatırımcı dolar ve Euro'nun ne kadar olacağını merak ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar ve Euro'nun bu hafta nasıl ilerleyeceğini açıkladı. 26 Mart güncel döviz kuru Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de Güncel Döviz Kuru (26 Mart)

Döviz kuru kademeli olarak yükselmeye devam ederken, yatırımcı dolar ve Euro’nun ne kadar olacağını merak ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar ve Euro’nun bu hafta nasıl ilerleyeceğini açıkladı. 

Yerel seçim haftasında piyasalarda sakinlik kendini gösteriyor. Dolar yeni güne 32,17 TL civarında, Euro ise 34,92 TL’den işlem gördü. Geçen hafta kapanışında doları satış fiyatı 32,01 TL, Euro’nun satış fiyatı ise 34,63 TL’ye kadar gerilemişti.

Hem yurt içi hem de yurt dışı piyasalarda bu hafta önemli bir veri akışı yok. İçerde seçim haftası olduğundan yerel seçimlerin çok konuşulacağı, dışarda ise Rusya’dan gelecek haber akışlarına odaklanacağım. Bu hafta iyimser bir hafta olmasını beklediğini ifade ederek, ‘Hem yurt içi hem de yurt dışı piyasalarda bu hafta önemli bir veri akışı yok’ açıklamalarında bulundu. Döviz kurları ve altın fiyatlarında sakinlik hatta satış baskısı bekliyorum diyen Memiş, doların 31–33 TL aralığında oyalanacağını bu sebeple Nisan ayında yükseliş hızının sınırlı kalacağını ifade etti. Mayıs – Haziran gibi tekrar yükseliş beklediğini öngördü. Bu yıl için de 40 TL öngörüsünün geçerli olduğunu yineledi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

25 Mart Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,19
Satış: 32,20

Euro
Alış: 34,96
Satış: 34,97

Sterlin
Alış: 40,74
Satış: 40,75