Kayseri'ye 2. MazakaLand mı geliyor?

Kayseri'de Türkiye'nin en büyük millet bahçelerinden biri olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nin içerisindeki çalışma, görenlere 'kente ikinci MazakaLand mı geliyor?' dedirtti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'ye 2. MazakaLand mı geliyor?

Türkiye'nin en büyük millet bahçesi özelliğini taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi açıldığı günden bu yana yüzlerce Kayseriliyi ağırlıyor. Alan içerisindeki lunapark çalışması ise dikkat çekti. Şehrin merkezi konumlarından bir yer olan millet bahçesi içerisindeki çalışma, vatandaşlara '2. MazakaLand mı geliyor?' dedirtti.

Bahar aylarının gelmesiyle ziyaretçi akınına uğrayan millet bahçesi, içerisindeki kafeler ile birlikte gençlerin de uğrak noktası haline geldi. Bu yoğunluk ise beraberinde alandaki yeni çalışmaları da getirdi.

Kayseri'ye 2. MazakaLand mı geliyor?

Projede 60 bin metrekarelik ve 19 bin metrekarelik 2 adet etkinlik çayırı, sahne kurulum alanı, 25 metrelik aydınlatma direkleri, ses ve anons sistemi ile çevresinde yer alan büfe-satış birimleri, amfi tiyatro oturma alanı ile her türlü fiziki koşula sahip konser, festival gibi özel etkinliklere hizmet ediyor.

Kayseri'de de yazın vatandaşların akın ettiği özellikle de gurbetçilerin uğrak noktası haline gelen MazakaLand son dönemde pahalılığı ile gündeme geliyor. 

Kayseri'ye 2. MazakaLand mı geliyor?

Şimdi ise Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde lunapark çalışması yapılıyor. Buranın çalışmasının ne zaman biteceği ve fiyatların ne kadar olacağı ise merak konusu...