Kayseri Yarı Maraton'un çekiliş sonuçları belli oldu! Kimler ödül kazandı?

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 3'üncüsü bu yıl 'Mimar Sinan' temasıyla 24 Eylül'de düzenlenen Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu, Türkiye'nin farklı illerinden gelen sporcuların yanı sıra 25 farklı ülkeden katılan sporcuların kıyasıya rekabetine sahne oldu. Bu maraton sonunda Halk Koşusu'na katılan sporcuların ödülleri belli oldu.

Kayseri Yarı Maraton'un çekiliş sonuçları belli oldu! Kimler ödül kazandı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediye’den yapılan açıklamaya göre, 3. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu Halk Koşusu ödülleri için çekiliş sonuçları açıklandı. Ödül kazanan Halk Koşusu katılımcıların, bu ödülden faydalanabilmek için parkur güzergahında göğüs numaralarının görünür olduğu bir fotoğraf ve kimlik ibraz etmek zorunda oldukları belirtildi. 

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 'Kazanan Halk Koşusu katılımcılarımız “Parkur Güzergahında Göğüs Numaralarının görünür olduğu bir fotoğraf” ve kimlik ibraz etmek zorundadır.
10 Kişiye Bisiklet 
10 Kişiye Kayseri Yarı Maratonu Çantası
-5 Kişiye Spor AŞ Tesislerinde Vip Üyelik 
-10 Kişiye Spor AŞ Tesislerinde 6 Aylık Üyelik 
-15 Kişiye Spor AŞ Tesislerinde 3 Aylık Üyelik
- 100 Kişiye Decathlon Hediye Çeki
Kazanan Halk Koşusu Katılımcıları ödüllerini; “Osman Kavuncu Mah. Osman Kavuncu Bul. No:271/A Melikgazi / KAYSERİ (RHG ENERTÜRK ENERJİ STADYUMU SPOR AŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETÇİ GİRİŞİ) “ adresinden (09.00-17.00 saatleri arasında) direkt olarak teslim alabileceklerdir.
Ödüller 27 Ekim 2023 tarihine kadar teslim alınmalıdır. 27 Ekim 2023 tarihinden itibaren teslim alınmamış veya çekiliş şartlarını yerine getirmemiş kişilerin yerine sırasıyla kazanan yedek talihliler tarafımızca aranacaktır. Detaylı Bilgi ; 0532 479 10 38’i arayabilirsiniz.'

Kayseri Yarı Maraton'un çekiliş sonuçları belli oldu! Kimler ödül kazandı?Kayseri Yarı Maraton'un çekiliş sonuçları belli oldu! Kimler ödül kazandı?Kayseri Yarı Maraton'un çekiliş sonuçları belli oldu! Kimler ödül kazandı?Kayseri Yarı Maraton'un çekiliş sonuçları belli oldu! Kimler ödül kazandı?