Kayseri Valisi bir kez daha duyurdu - Yarın orada hazır bulunun!

Kayseri'de yarın düzenlenecek olan İstihdam Fuarı öncesi Kayseri Valisi Gökmen Çiçek bir duyuruda daha bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri Valisi bir kez daha duyurdu  - Yarın orada hazır bulunun!

14-15 Mayıs tarihlerinde Kayseri’de düzenlenecek olan İstihdam Fuarı’na saatler kaldı. Fuar öncesi Kayseri Valisi Gökmen Çiçek bir duyuruda daha bulunarak iş arayanları fuara davet etti. 

Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi himayelerinde gerçekleşecek olan Kayseri İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek törenle açılacak. Kayseri’nin yöneticileri iş arayanla işverenin buluşacağı dev fuarın ilgililer açısından taşıdığı öneme işaret ediyor.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de yarın düzenlenecek fuar öncesi bir duyuruda bulundu. Vali Çiçek X platformundan yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi, ‘ KAYSERİ İSTİHDAM FUARI Şimdi üretim ve istihdam zamanı. Kayseri yine bir ilke imza atıyor. Şehrimizde üretim ve ihracat yapan firmalarımızla bu işletmelerde çalışmak isteyen vatandaşlarımızı bir araya getiren Kayseri İsthidam Fuarı’mız 14-15 Mayıs tarihlerinde Organize Sanayi Bölgesi Fuar alanında yapılacak.

Ulaşım Belediyelerimiz tarafından ücretsiz karşılanacak ve vatandaşlarımız firma ve işletmelerin insan kaynakları yöneticileriyle doğrudan görüşmeler yapabilecekler.

Üreten Kayseri’de istihdam zamanı,
İşimiz İstihdam, gücümüz Kayseri’

 

İş arayan kişilerle çalışacak eleman arayan işletmeleri buluşturacak olan fuar için katılımcılara ücretsiz ulaşım imkânı sunulacak. Seferler ise şu şekilde düzenlendi,

Kayseri Valisi bir kez daha duyurdu  - Yarın orada hazır bulunun!