Kayseri Üniversitesi'ne hayırsever desteği

Hayırsever iş insanı Mustafa Çıkrıkçıoğlu, Kayseri Üniversitesi'ne Gıda Teknolojisi Pilot Uygulama Merkezi yaptıracak.

Kayseri Üniversitesi'ne hayırsever desteği

Kayseri Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesinde Gıda Teknolojisi Pilot Uygulama Merkezi’nin inşaat alanını gezen hayırsever iş insanı Mustafa Çıkrıkçıoğlu, binanın yapım protokolüne de imza attı. Rektörlük binasında düzenlenen imza protokolünde konuşan hayırsever iş insanı Mustafa Çıkrıkçıoğlu, yeni kurulan Kayseri Üniversitesi’nin kısa zamanda iyi bir yere geleceğini inandığını dile getirdi. Çıkrıkçıoğlu, “Kayseri’de üniversitelerimiz gerçekten çok büyük başarılara imza atıyorlar. Gerek Erciyes Üniversitesi gerekse Abdullah Gül Üniversitesi aldıkları uluslararası derecelerle bizleri gururlandırıyorlar. Kayseri Üniversitesi’nin de hepsini geride bırakarak daha yükseklere çıkacağından hiç şüphem yok. Ben şahsım adına başta Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa olmak üzere, tüm akademisyenlerine ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

KAYSERİ ÜNİVERSİTESİNE İLK HAYIRSEVER KATKISI

Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ise, “Daha önce 1998 yılında Safiye Çıkrıkçıoğlu MYO ve 2006 yılında Mustafa Çıkrıkçıoğlu MYO’nun binalarını yaptırarak üniversiteye bağışlayan değerli hayırseverimize  çok teşekkür ediyorum. Kendisine ve Çıkrıkçıoğlu ailesine, üniversitemiz adına, Kayseri adına, Kayserililer adına, yükseköğretim gençliği adına şükranlarımı sunuyorum. Kayseri Üniversitesinin ilk hayır binasını yaptırıyor. Başka hayırseverlerimizde var, ama kendisi ilk olma özelliğini taşıyor.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile hayırsever iş insanı Mustafa Çıkrıkçıoğlu, bina yapım protokolüne imza attı. Protokol töreni sonrasında Rektör Karamustafa, hayırsever Çıkrıkçıoğlu’na MYO öğrencilerinin yaptığı ‘tel ile çivinin aşkı’ temalı tabloyu hediye etti.