Kayseri U17 Ligi'nde 2 şampiyon çıktı! - Kayseri'yi temsil edecekler

Kayseri U17 Ligi Play-off maçları Cumartesi günü oynandı. Talasgücü Belediyespor ile Erciyesgücü FK, finalde rakiplerini penaltılarla eleyerek şampiyon oldular. İki ekip Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri'yi temsil edecek.

Kayseri U17 Ligi'nde 2 şampiyon çıktı! - Kayseri'yi temsil edecekler

U17 Play-off finaline kalan Bayraktarspor, Talasgücü, Erciyesgücü ve Gültepespor birbirlerine rakip oldular. Finalde Talasgücü – Bayraktarspor ve Erciyesgücü FK – Gültepespor maçları oynandı. 

İki şampiyonun çıkacağı Play-off finalinde gülen takımlar Talasgücü Belediyespor ile Erciyesgücü FK oldu. 

Sümer Stadı’nda oynanan ilk maçta Talasgücü Belediyespor, normal süresi 2-2 sona eren maçta penaltılarda Bayraktarspor’u 8-7 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.
Erciyesgücü ise Gültepespor ile normal süresi 1-1 biten maçta penaltılara kaldı. Penaltılarda rakibini 5-4 mağlup eden Erciyesgücü U17 şampiyonu oldu.

Talasgücü Belediyespor ile Erciyesgücü FK, Kayseri’yi U17 Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.

Talasgücü Belediyespor şampiyonluk sonrası yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; 
"ŞAMPİYONUN ADI DEĞİŞMEDİ
U-14, U-15, U-16, U-18 den sonra U-17 takımımızda geleneği bozmadı ve Kayseri Şampiyonu oldu. Gençlerimizi ve teknik heyetimizi tebrik ediyor, Türkiye şampiyonasında başarılar diliyoruz."

Kayseri U17 Ligi'nde 2 şampiyon çıktı! - Kayseri'yi temsil edeceklerErciyesgücü ise tarihinde ilk kez Kayseri şampiyonu oldu. Yeni kurulan ekiplerden olan ve birkaç yıllık mazisine rağmen altyapıda önemli bir iş yaparak Kayseri şampiyonluğu yaşadı.