Kayseri teşkilatı Ankara'ya bakın ne için gitti?

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, İl Başkan Yardımcıları ve İlçe Başkanları, Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu'nu Ankara'da ziyaret ederek tebriklerini iletti. Detaylar Kayseri Anadolu'nun Kayseri Haberinde…

Kayseri teşkilatı Ankara'ya bakın ne için gitti?

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, İl Başkan Yardımcıları ve ilçe başkanları, İçişleri Komisyonu'na seçilen Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu'nu Ankara'ya giderek ziyaret etti.Kayseri teşkilatı Ankara'ya bakın ne için gitti? Çopuroğlu, TBMM'de Kayseri teşkilatına ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. 
TBMM'de gerçekleşen ziyarette Üzüm ve beraberindekiler, Çopuroğlu'na yeni görev için başarı diledi, Kayseri teşkilatı Ankara'ya bakın ne için gitti?Milletvekili Çopuroğlu, bu yeni görevinde Kayserililer ve partisi AK Parti'nin çıkarlarını en iyi şekilde temsil edeceğini vurguladı.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Çopuroğlu'nun İçişleri Komisyonu'na gitmenin Kayseri için büyük bir kazanç olduğunu belirtti. Bu ziyaret, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı ve ilçe teşkilatlarının birlik ve beraberliğini gösterirken, Şaban Çopuroğlu'na da moral oldu.
Son olarak, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve beraberindeki heyet, Şaban Çopuroğlu'na yeni görevinde başarı dileyerek ziyaretlerini tamamladı.

Çopuroğlu'nun İçişleri Komisyonu'nda yapacağı çalışmaların Kayseri'ye ve ülkeye olumlu etkileri olması bekleniyor.Kayseri teşkilatı Ankara'ya bakın ne için gitti?