Kayseri Terminalinde bariyer krizi sürüyor - Olaylar durulmuyor

Kayseri Şehir Terminali'nde işletmecilik yapan Mirza Binboğa'nın özel araçla bariyerleri kırarak terminale girmişti. Olayı takiben oğlu Derviş Binboğa da benzer bir girişimde bulunarak bariyerleri kırdı. 

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri Terminalinde bariyer krizi sürüyor - Olaylar durulmuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Şehir Terminali'nde son günlerde bariyer krizi yaşanıyor. Terminalin işletmecisi Mirza Binboğa, yeni müdürünün özel araçla terminale girişi yasaklaması üzerine bariyerleri kırarak içeri girmişti. Binboğa'nın bu hareketi, otogar yöneticileri tarafından tepkiyle karşılandı.
Olayın hemen öncesinde Mirza Binboğa, cep telefonuyla yaşanan durumu şu şekilde anlatmıştı: ‘Terminale gelen yeni müdür, aracımla içeri girişimi yasakladı. Ancak içeride diğer arabaların serbestçe girmesi beni rahatsız etti.’ 
Bu anları Mirza Binboğa, kendi cep telefonuyla görüntülemişti. Binboğa'nın bu eylemini gerçekleştirmesinin ardından olaylar durulmadı. Ertesi gün, Mirza Binboğa'nın oğlu Derviş Binboğa da özel aracıyla bariyerleri eliyle kırarak terminale giriş yaptı.
Özellikle otobüslerin yanaştığı peronlara özel araçların girişinin yasak olmasına rağmen bu eylemler, işletmecilerin de tepkilerine neden oldu. Mirza Binboğa ve oğlu Derviş Binboğa’nın bu eylemlerinin ardından nasıl bir gelişme yaşanacak? 

Mirza Binboğa'nın bariyerleri kırdığı haber ve görüntüsü için TIKLAYIN