Kayseri spor tarihine skandal olarak geçmişti

Bundan tam 18 yıl önce Emre Toraman Kayseri Erciyesspor'a imza atarken, kulüp formaları olmadığı için Inter formasıyla poz vermişti. Bu skandal, Erciyesspor'un daha sonra yaşadığı mali kriz ve devam eden sürecin bir başlangıcı oldu. Detaylar haberimizde...

Kayseri spor tarihine skandal olarak geçmişti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Emre Toraman 18 yıl önce Kayseri Erciyesspor'a imza atarken, imza töreninde kulüp forması bulunamadığı için Inter formasıyla imza atmıştı.

İmza töreni tarihi bir skandal olarak akıllara kazandı. Bu törende kulüp Başkanı Erol Bedir’di. Erciyesspor da son yıllarda yaşanan mali kriz sonucu kapanmıştı.

Transferde yaşanan bu skandal, halen akıllara geliyor. Emre Toraman'ın yaşadığı bu benzersiz an, sosyal medya platformlarında sürekli paylaşılıyor. Kayseri Erciyesspor da sonraki yıllarda yaşadığı mali sıkıntıların kurbanı olmuştu. Mavi-Siyahlı takım, 2017-2018 sezonunda Amatör Bölgesel Lig'e düştükten sonra kapısına kilit vurulmuştu. Kapanmadan bir yıl önce deplasmanda parası olmadığı için otelde kalamayan Erciyesspor, Diyerbekirspor'un misafiri olmuştu.