Kayseri, Sivas, Yozgat, Nevşehir, Kırşehir, Aksaray, Konya'ya akşam uyarısı – Fena gelecek!

Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen Kayseri, Sivas, Yozgat, Nevşehir, Kırşehir, Aksaray, Konya'ya akşam uyarısında bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri, Sivas, Yozgat, Nevşehir, Kırşehir, Aksaray, Konya'ya akşam uyarısı – Fena gelecek!

Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen İç Anadolu bölgesindeki iller olan Kayseri, Sivas, Yozgat, Nevşehir, Kırşehir, Aksaray, Konya, Eskişehir, Karaman, Kırıkkale ve Niğde illerine ilişkin flaş bir akşam uyarısında bulundu. 

Şen X platformunda yaptığı paylaşımında akşam saatlerinde Kayseri ve İç Anadolu Bölgesi illerini gök gürültülü kuvvetli sağanak yağışın beklediğini belirtti. 

Şen paylaşımında şu ifadelere yer verdi, ‘Bugün Pazartesi sabah saatlerinde kıyı Ege Trakya, Öğlen den itibaren Marmara Ege Batı Karadeniz’de gök gürültülü sağanak yağış kuvvetli. Marmara Ege de rüzgâr Güneyden zamanla fırtına hızında esecek. Yağış Akşam İç Anadolu Gece ve yarın doğu ve güneydoğu Anadolu’ya kayacak’

Uzmanından gelen uyarı Kayserilileri şaşırttı. Sabah ve öğle saatleri itibariyle güneşli seyreden havanın yerini kuvvetli sağanağa bırakmasıyla uzmanlar uyarılarda bulundu.