Kayseri Sinemaseverleri İçin İki Heyecan Verici Seçenek!

Kayseri'de sinema keyfi yaşamak isteyenler için büyük bir fırsat! Birbirinden heyecanlı iki film vizyonda. Kayseri sinemaseverleri bu hafta sinemalara akın edecek! Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri Sinemaseverleri İçin İki Heyecan Verici Seçenek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de sinema keyfi yaşamak isteyenler için büyük bir fırsat! Birbirinden heyecanlı iki film vizyonda. Bunlardan ilki, "Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi," geniş bir hayran kitlesine sahip olan çizgi dizinin beyaz perde uyarlamasıdır. Hikaye, Marinette adındaki genç bir kızın Uğur Böceğine dönüşerek sihirli güçler kazanmasını ve Paris'i kötü güçlerden korumak için Kara Kedi ile işbirliği yapmasını konu alıyor. Animasyon filmi, çocuklar ve aileler için keyifli bir deneyim sunuyor. Kayseri'de, Paribu Cineverse Kayseri Park, Paribu Cineverse Forum Kayseri, Kayseri Kasseria, Kayseri İldem Park Cinefora ve Kayseri Cinelux İpeksaray AVM gibi sinema salonlarında izlenebilir.

Dehşetin Yüzü 2 - Korku ve Gerilim Devam Ediyor

"Dehşetin Yüzü 2," korku türünde bir film olarak dikkat çekiyor. Yönetmenliğini Michael Chaves'in üstlendiği film, başrollerde Taissa Farmiga, Jonas Bloquet ve Storm Reid'i bulunduruyor. Bu devam filmi, daha önce "The Nun" adlı filmin yaşandığı olayların üzerinden 4 yıl geçtikten sonra Rahibe Irene'in, garip olaylar ve açıklanamayan ölümlerle ilgili söylentilerin arttığı bir dönemde yeniden iblislerle karşılaştığı bir manastıra çağrılmasını anlatıyor. Korku ve gerilim sevenler için kaçırılmayacak bir yapım olarak gösteriliyor.

Bu filmler, sinemaseverlere farklı türlerde keyifli seçenekler sunuyor. Her iki filmi de merakla bekleyen izleyiciler için Kayseri'deki sinema salonlarında izlenebilir.