Kayseri protokolü futsal oynadı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü çerçevesinde, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kayseri'nin önemli isimleri futsal oynadı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri protokolü futsal oynadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kayseri’nin önemli isimleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Down Futsal Takımı ile futsal oynadı.

Kayseri protokolü voleybol oynadı

Kocasinan Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’da futbol takımı ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Down Futsal Takımı karşısına geçen isimler şöyle; Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahit Cıngı, AKParti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ve İlçe belediye başkanları yer aldı.

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nun paylaşımında; ‘Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Down Futsal Takımı karşısında İl Protokolü Takımında yerimizi alarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında keyif dolu bir maçı gerçekleştirdik. Down Futsal Takımının bu kadar başarılı olması bizleri çok gururlandırdı. Down Futsal Takımını yürekten kutluyor; başarılarının devamını diliyorum. Engelli kardeşlerimizin farkındayız ve her zaman onların yanındayız’ ifadeleri yer alıyor.