Kayseri Protokolü Ankara'ya akın etti - Kayserispor'u yalnız bırakmadı

Kayserispor'un, deplasmanda konuk olduğu Ankaragücü maçında Kayseri'den binlerce taraftar desteğe giderken, AK Parti Olağan Genel Kurulu'na katılan protokol de maçta yerini aldı. Başkan Büyükkılıç, maçla alakalı neler söyledi? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayseri Protokolü Ankara'ya akın etti - Kayserispor'u yalnız bırakmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’un, Ankaragücü ile oynadığı maçta tribün desteğinin yanı sıra protokol desteği de dikkatlerden kaçmadı.

AK Parti Olağan Genel Kurulu’nun da Ankara’da yapılmasından dolayı, Kayserispor’a protokol desteği de vardı. TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Milletvekili Hulusi Akar, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, AK Parti Milletvekilleri, Ak Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Belediye Başkanlarının tamamı Sarı-Kırmızı takım için maçta yerlerini aldı.

Kayserispor’un içerde ve dışarda oynadığı tüm maçları yakından takip eden Memduh Büyükkılıç, paylaştığı fotoğraf karesinin altına, ‘ Ankara deplasmanında şehrimizin takımı Kayserispor’umuza destek için tribündeyiz’ ifadelerini kullandı. Başkan Büyükkılıç, maç bitiminde de Ankaragücü karşısında alınan farklı yenilgiden dolayı moral bozulmamasını ve daha çok çalışıp, takımın önüne bakmasını gerektiğini dile getirdi.