Kayseri otogarındaki görüntü dikkat çekti!

Ramazan Bayramı dolayısıyla, Kayseri otogarında yoğunluk yaşanmıştı. Sabaha karşı saat 03.00 sularında çekilen görüntü ise dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri otogarındaki görüntü dikkat çekti!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramazan Bayramı’nın 9 günlük tatilinde, memleketlerine veya sevdikleriyle buluşmaya gitmek isteyenler, Kayseri otogarına akın etti. 

Tatilin başlamasıyla birlikte, şehirden ayrılmak isteyenlerin sayısında belirgin bir artış gözlendi. Bayram tatilini aileleriyle geçirmek isteyenlerin yanı sıra, uzun bir aradan sonra memleketlerine gitmek isteyenlerde otogarda yoğun kalabalık oluşturdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı öncesi yaptığı açıklamada, ‘Ramazan Bayramı öncesindeki 1,5 günlük idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum. Salı günkü yarım günü ve pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza 9 günlük rahatça değerlendirebilecekleri bir vakit verdik’ dedi.

Bayram öncesi önlemler alındı

Erdoğan’ın açıklamasından sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu 9 günlük tatil boyunca tatilinde 30 ile 35 milyon vatandaşın seyahat etmesini beklediklerini belirterek, bu kapsamda kara, hava ve demiryollarında tüm önlemlerini aldıklarını bildirdi. 

Kayseri otogarındaki görüntü dikkat çekti!

Ramazan Bayramı tatili sonrası Kayseri ve Tarsus otogarında Sabaha karşı saat 03.00 sularında çekilen görüntülerde, otogarlarda hala yoğunluk olduğu ve bayram tatili dönüşünde otogarlarda, üniversite öğrencilerinin daha fazla olduğu görüldü. Memleketlerinden dönen üniversite öğrencilerinin gündüz saatlerinde, otobüs bileti bulamadıklarını ve geç saatlerde almak zorunda olduklarını dile getirdiler.