Kayseri nöbetçi noter (9 Haziran)

Noter çalışma saatleri resmi işlemlerini yapmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Emanet işleri, vasiyetname veya tebligat işlemleri için hafta sonu nöbetçi noterler vatandaşların gündeminde. Peki, Kayseri'de hafta sonları hangi noterler açık?

Kayseri nöbetçi noter (9 Haziran)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Noterlikler, devlet kurumu olarak belirli çalışma saatleri ve öğle molası uygulamaktadır. Vatandaşların noterlik işlemlerini daha düzenli ve verimli bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için belirlenen bu düzenlemeler, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere farklı zaman dilimlerinde geçerlidir.

Hafta içi noterliklerin çalışma saatleri ve öğle molası şu şekildedir: Çalışma Saatleri: Sabah 09.00'da başlayan iş saatleri, akşam 17.00'ye kadar devam eder.
Öğle Molası: Hafta içi 12.00 ile 13.00 saatleri arasında öğle molası verilir.

Kayseri nöbetçi noter (9 Haziran)

Cumartesi ve Pazar günleri belirli noterler nöbetçi olarak hizmet verir. Nöbetçi noterler, hafta sonu ve resmi tatillerde acil noterlik işlemlerinin yapılabilmesi için hizmet verirler.
Çalışma Saatleri: Cumartesi günleri sabah 10.00'da başlayan iş saatleri, akşam 16.00'ya kadar devam eder. Pazar günleri ise sabah 10.00'da başlayıp, akşam 14.00'te sona erer.
Öğle Molası: Hafta sonu öğle molası, Cumartesi ve Pazar günleri 12.30 ile 13.30 saatleri arasında uygulanır.

Noterliklerin bu düzenlemesi, vatandaşların işlemlerini yaparken bekledikleri süreyi ve noterliklerin düzenli çalışmasını sağlamak amacıyla yapılmıştır. Özellikle hafta sonları ve resmi tatillerde acil noterlik işlemleri için nöbetçi noterlerin hizmet vermesi, vatandaşların acil durumlarında gereksinimlerini karşılamalarına yardımcı olur.

9 Haziran günü için; 

Kayseri 11. Noterliği

Adres: Yıldızevler Mahallesi, Oto Galericiler Sitesi 8.Sokak No:73 Kocasinan / Kayseri