Kayseri'nin Ünlü Kadayıfı Bakın Kaç TL?

Kayseri'de Ramazan ayının gelmesi ile birlikte, kadayıf en çok tüketilen tatlılardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Kayseri'nin ünlü kadayıfçısı Adembaba'nın önünde kuyruklar iftar saatine kadar devam ediyor. Peki, Adembaba'da kadayıf kaç TL? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'nin Ünlü Kadayıfı Bakın Kaç TL?

Kayseri’nin ünlü kadayıfçısı Adembaba’da Ramazan’ın gelmesiyle birlikte iftar saatine kadar uzun kuyruklar oluşuyor. Peki, bu meşhur kadayıf kaç TL?

1928’den 1969’a kadar Nuh’un Kebabı ismiyle faaliyet gösteren kebap restoranı, 1969’da itibaren ADEMBABA adı altında günümüze kadar gelmiştir. Dededen toruna devam eden geleneksel lezzet, Kayseri’nin gözde restoranlarından biri haline gelmesine sebep olmuştur.

Lezzetli kebaplarının yanında sundukları Kadayıf tatlısı ile de Kayseri’nin gözde mekanı olarak bilinen Adembaba’da, Ramazan ayının gelmesiyle kadayıf satışlarında büyük bir artış yaşanıyor. İftar öncesi Kayserililer uzun kuyruklar oluştururken, tepsi tepsi kadayıf alıyorlar.

Kayseri'nin Ünlü Kadayıfı Bakın Kaç TL?

Kadayıf Kaç TL?

Adembaba’da tüm yıl boyunca kadayıf satışı yapılıyor. Fakat Ramazan ayının gelmesiyle birlikte sadece kadayıf satışı yapılıyor diyebiliriz. Peki, Kayseri’nin ünlü kadayıfı kaç tl?

Kayseri'nin Ünlü Kadayıfı Bakın Kaç TL?

Sade, cevizli, fıstıklı ve cevizli fıstıklı olmak üzere toplam 4 çeşit kadayıf sunuluyor.

Sade kadayıf; 190 TL

Fıstıklı kadayıf; 260 TL

Cevizli kadayıf; 230 TL

Cevizli ve fıstıklı kadayıf; 300 TL

Üzerine ek olarak tahin isterseniz 40 TL, kaymak isterseniz de 80 TL ek ücret ödemeniz gerekiyor.