Kayseri'nin o ilçesinde korkutan görüntüler – Süper istilacılar çoğalıyor!

Türkiye'nin birçok ilinde art arda görülmeye başlayan süper istilacılar geçtiğimiz haftalarda Kayseri'nin Hacılar ilçesinde de görülmüştü. Sürü halinde görülmeye devam eden istilacılar ilçe sakinlerini korkutuyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'nin o ilçesinde korkutan görüntüler – Süper istilacılar çoğalıyor!

Türkiye’de birçok ilde peş peşe görülmeye başlayan süper istilacı türler sürü halinde ortaya çıkmaya başladı. Yakın zamanda Kayseri’nin Hacılar ilçesinde de görülen yaban domuzları her geçen gün hızla çoğalıyor. 

Kayseri'nin o ilçesinde korkutan görüntüler – Süper istilacılar çoğalıyor!

Son zamanlarda sık sık görülen yaban domuzları geçtiğimiz günlerde Tokat’ın Zile ilçesinde kırsal bölgede aniden ortaya çıkmıştı. Karların arasından yola fırlayan yaban domuzları cep telefonu kamerası ile görüntülenmiş, halk arasında da paniğe neden olmuştu.

Vatandaşlar endişeli!

Karlı bölgede toprak yolda ilerleyen domuz sürüsü cep telefonu kamerası ile kayda alınmıştı. Yiyecek aradıkları tahmin edilen sürü aracın önünde geçerek hızla uzaklaşmıştı. Görüntüleri izleyen Zile halkı ise panik olmuş, yetkililere önlem alması konusunda çağrıda bulunmuştu.

Hacılar’da sürekli görülüyor!

Geçtiğimiz ay Hacılar ilçesinde görülen yaban domuzları da ilçe sakinlerini tedirgin etmeye yetmişti. Şimdi yine Hacılar ilçesinde Sakar Eşmecik Caddesi üzerinde yeniden sürü halinde görülen yaban domuzları vatandaşları korkutuyor. Hacılar Meydan’da yer alan habere göre bağ evlerinde yaşayan vatandaşlar da aç kalan domuzların yer yer sürü halinde soğuk hava ile birlikte yemek bulamaması sonucu bağ evlerinin yakınlarına inmeye başladı. Paniğe kapılan ilçe sakinleri ilgili kurum ve mercilere acilen önlem alınması konusunda çağrıda bulunuyor.