Kayseri'nin Kültürel Mirasları Sinema Sektöründe Yükselecek!

Ak Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı yaptığı sosyal medya paylaşımı ile Kayseri'nin kültürel miraslarının sinema sektöründe yükselmesini dilerken, 'Bu kıymetleri barındıran ve altyapısı gelişmiş şehrimizi Sinema/Film sektöründe de büyütmemiz iyi olmaz mı?' dedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'nin Kültürel Mirasları Sinema Sektöründe Yükselecek!

Ak Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı yaptığı sosyal medya paylaşımı ile Kayseri'nin kültürel miraslarının sinema sektöründe yükselmesini dilerken, 'Bu kıymetleri barındıran ve altyapısı gelişmiş şehrimizi Sinema/Film sektöründe de büyütmemiz iyi olmaz mı?' dedi. 

Kayseri, kültürel zenginlikleri ve gelişen altyapısıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Setenönü mahallesini restore edip eski Kayseri mahallesini yeniden canlandırmasıyla birlikte, şehir birçok faydaya ev sahipliği yapmaya başladı. Kayseri'nin tarihî dokusunu gün yüzüne çıkaran bu hamle, hem yerel halkın hem de ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

Özellikle Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliğinin destekleriyle gelişen ve ziyaretçi kabul edebilir hale gelen Yeşilhisar'ın Soğanlı Vadisi, TRT'nin yeni dizisi 'Kara Ağaç Destanı'na' ev sahipliği yapmış,  dizinin bazı kısımlarının Kayseri mahallesinde çekilmesi, şehrin sinema sektöründeki potansiyelini de gözler önüne seriyor.

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı yaptığı sosyal medya paylaşımı ile Kayseri'de bulunan Setenönü mahalesinde çekimi devam eden seti ziyaret etti. 'Daha önce Hindistan'dan gelen Bolywood ekibi de Kayseri'nin çok farklı yerlerinde sinema filmi çekmişti. O zaman bu kıymetleri barındıran ve altyapısı gelişmiş şehrimizi Sinema/Film sektöründe de büyütmemiz iyi olmaz mı?' diye soru yöneten Cıngı, 'Kayserimizde harika şeyler oluyor' dedi.