Kayseri'nin Kalbi: EKM Erciyes Kültür Merkezi

Kayseri'nin gözdesi Erciyes Kültür Merkezi sanatseverleri buluşturmaya devam ediyor. EKM Erciyes Kültür Merkezi birbirinden farklı etkinliklerle şehrin kültürel dokusunu zenginleştiriyor. Kayserililer EKM'ye nasıl gideceğini merak ediyor. Erciyes Kültür Merkezi'ne nasıl gidilir? Erciyes Kültür Merkezi'nde hangi etkinliler düzenleniyor? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberinde…

Kayseri'nin Kalbi: EKM Erciyes Kültür Merkezi

Erciyes Kültür Merkezi, Kayserili sanatseverleri birbirinden renkli etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Şehrin kültürel dokusunu geliştiren EKM Kayserililerin gözdesi oldu. 

Erciyes Kültür merkezi diğer adıyla EKM, hafta içi ve hafta sonları düzenlenen etkinlikleri ile şehrin kültür hayatına yeni bir soluk getiriyor. Tiyatro tutkunları için farklı tiyatro grupları ile komedi, drama, müzikal oyunları düzenleyen EKM Erciyes Kültür Merkezi, sanatseverlere keyifli dakikalar yaşatıyor.

Erciyes Kültür Merkezi’nde ayrıca müzikseverler için düzenlenen konserler, ünlü sanatçıların unutulmaz performanslarıyla izleyicilere harika anlar yaşatıyor.

EKM bünyesinde bulunan resim ve fotoğraf sergileriyle görsel sanatların en güzel örneklerini görmeniz mümkün. Kültür merkezinin geniş etkinlik programında çocuklara yönelik etkinlikler de mevcut. Eğitici oyunlar ve çocuk tiyatrolarıyla minikler de yararlanıyor.

Kayseri'nin Kalbi: EKM Erciyes Kültür Merkezi

Erciyes Kültür Merkezine gitmek için Cemil Baba tramvayına binmeniz gerekiyor. Tramvaya bindikten sonra Lojmanlar durağında inip sol tarafa doğru yürüdüğünüzde karşınızda olacak.

EKM Erciyes Kültür Merkezi’nin etkinliklerinden haberdar olmak için Erciyes Kültür Merkezi'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.