Kayseri'nin gururu olmaya devam ediyor

Önce A Milli Takıma davet edilen, ardından da Ümit Milli Takım'a gönderilen forma giyen Doğan Alemdar, Kayseri'nin gururu olmaya devam ediyor. Fransa'da Troyes forması giyen genç kaleci, milli takım kampında yaptığı açıklamada, hemşehrilerine selam gönderdi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri'nin gururu olmaya devam ediyor

EURO 2024'e hazırlanan A Milli Futbol Takımı kadrosuna davet edilen, ardından İskoçya maçı için Ümit Milli Futbol Takımı'na gönderilen Doğan Alemdar, Kayseri’nin gururu olmaya devam ediyor.

Kayserispor’da yetişen ve 3 milyon 500 bin Euro’ya Fransa'nın dev kulübü Rennes’e transfer olan Doğan, milli formayı giymenin gururunu yaşadığını belirterek, tüm Kayserili hemşehrilerine selam yolladı. Rennes’in alt takımı Troyes’a kiralanan ve Ligue 2’de forma giyen Doğan Alemdar, başarılı bir sezon geçirerek, sevenlerin yüzünü güldürdü.

Kayseri'nin gururu olmaya devam ediyor

Adım adım A Milli takım hayaline kavuştu

Genç kaleci, gösterdiği performansla hem kulübünde hem de milli takımlarda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Troyes forması altında sergilediği üstün performans, Doğan’ın kariyerinde önemli bir adım oldu. Alemdar, milli takımlara yaptığı katkılarla da adından söz ettiriyor. A Milli Takım ve Ümit Milli Takım’da forma giyerek Türkiye'yi gururla temsil eden genç kaleci, Kayseri’nin futboldaki gurur kaynağı oluyor. Milli formayı giymenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirten Doğan, destekleri için Kayserili hemşehrilerine teşekkür etti.