Kayseri'nin en popüler ilçesinde kaçırılmaz fırsat – Hem de 5 yıl KDV ve vergiden muaf!

Kayseri'nin en popüler ilçesi olarak bilinen Talas ilçesi için kaçırılmayacak bir fırsat duyuruldu. Milli Emlak tarafından yapılan açıklamada burada bulunan arsa için 5 yıl hem KDV hem de vergiden muaf olabileceğiniz belirtildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'nin en popüler ilçesinde kaçırılmaz fırsat – Hem de 5 yıl KDV ve vergiden muaf!

Kayseri’nin en popüler ilçesi olarak bilinen Talas’ta 5 yıl KDV ve vergiden muaf olabileceğiniz kaçırılmaz bir fırsat duyuruldu. İşte detaylar…

Kayseri'nin en popüler ilçesinde kaçırılmaz fırsat – Hem de 5 yıl KDV ve vergiden muaf!

Milli Emlak’tan sevindiren haber nihayet geldi. Milli Emlak’tan gelen son gelişmeler neticesinde, arsa, arazi sahibi olmak isteyenler yaşadı.
Milli Emlak, uzun zamandır Türkiye’nin farklı illerinde arsa ve araziler satışa sunuyor. Satışa sunulan gayrimenkuller arsa ve araziyi içeriyor.

Emlak piyasasındaki yeni satışlarla sektörü büyütebilir ve çeşitli projelerin hayata geçirilmesine katkı sağlayabilir. Bölgesel özelliklere göre seçilen parseller ve araziler yatırımcılara geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor. Bu satışlar yabancı yerli yatırımcılara çeşitli fırsatlar sağlayabilir ve Türkiye’nin farklı bölgelerindeki gayrimenkul yatırımlarını artırabilir.

Milli Emlak’ın resmi web sitesinde yer alan arsalar, piyasa koşullarının çok altında satışa sunularak, ev sahibi olma hayali kuran vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ederken Kayseri’de ihaleye çıkan bir arsa da dikkat çekti.

Kayseri’de Milli Emlak tarafından düzenlenen arsa satışı, vatandaşları bekliyor.

18 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan satışta, 224 bin TL’lik fiyat etiketiyle arsa sahibi olma fırsatı sunuluyor. Arsa için 44 bin 800 TL teminat bedeli isteniyor.

Saat 10:00’da merkezde düzenlenecek olan açık artırmada, en yüksek teklifi veren kişi arsanın sahibi olacak.

Milli Emlak tarafından yapılan duyuruya göre, arsa sahibi olan vatandaşlar, yeni taşınmazları için 5 yıl boyunca emlak vergisinden ve KDV’den muaf olacaklar.

Detaylar için TIKLAYINIZ