Kayseri - Nevşehir Tartışmaları Devam Ediyor!

Birçok ünlü sanatçının rol aldığı TRT'nin yeni dizisi Kara Ağaç Destanı yayın hayatına başlaması ile birlikte, Kayseri ve Nevşehir arasındaki tartışmalar devam ediyor. Nevşehir medyası dizinin Nevşehir'de çekildiğini, Kayseri medyası ise Soğanlı Vadisi'nde çekildiği haberlerini yapıyor. Peki dizi nerede çekiliyor? İlk bölümde neler oldu? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri - Nevşehir Tartışmaları Devam Ediyor!

Birçok ünlü sanatçının rol aldığı TRT’nin yeni dizisi Kara Ağaç Destanı yayın hayatına başlaması ile birlikte, Kayseri ve Nevşehir arasındaki tartışmalar devam ediyor. Nevşehir medyası dizinin Nevşehir’de çekildiğini, Kayseri medyası ise Soğanlı Vadisi’nde çekildiği haberlerini yapıyor.

TRT1'nin cuma günleri ekranlara gelen yeni dizisi ‘Kara Ağaç Destanı’, izleyicileri cezbetmeye devam ediyor. Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker ve Hakan Boyav gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, Anadolu'nun kadim topraklarında geçen heyecan dolu bir hikâyeyi izleyicilere sunuyor.

Kayseri - Nevşehir Tartışmaları Devam Ediyor!

Kara Ağaç Destanı Dizisinin Konusu Ne?

Kara Ağaç Destanı 1970’li yıllarda Anadolu’da geçen bir toprak hikâyesini anlatıyor. Dizinin başlangıç bölümünde, Harran'dan gelen genç adamın Kara Ağaç'ta başlayan kavgası ve ardından gelişen olaylar, izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. İyilik ve kötülüğün sınırlarının bulanıklaştığı bu hikâye, Kara Ağaç'ın topraklarında yaşanan entrikaları ve aşkı konu alıyor.

Kayseri - Nevşehir Tartışmaları Devam Ediyor!

Dizi Nerede Çekiliyor?

Dizinin çekim yeri merak konusu olurken, ‘Kara Ağaç Destanı’ Kayseri'nin kent merkezinde ve özellikle Yeşilhisar’da bulunan Soğanlı Vadisi’nde çekiliyor. Bu doğal ve etkileyici atmosfer, dizinin izleyicilere yansıttığı Anadolu'nun mistik ve güçlü havasını yansıtıyor.

Kayseri medyasında da dizi ile ilgili haberler yer aldı. Benzer şekilde Nevşehir medyasında da dizinin Nevşehir’de çekildiğine dair haberler yapıldı. Dizinin çekimlerinin büyük bölümü Soğanlı’da geçiyor. Ancak bazı çekimler için Ürgüp ve Nevşehir’deki mekanlar da kullanıldı. Bu nedenle her iki ilin medyasında da bu tarz haberler yer aldı.

‘Kara Ağaç Destanı’, her hafta cuma akşamı izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.