Kayseri namaz vakitleri (5 Aralık)

Kayseri'de namaz vakitleri nasıl? Ezan kaçta okunacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'İn Kayseri haberlerinde...

Kayseri namaz vakitleri (5 Aralık)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserili vatandaşlar namaz vakitlerini, ezanın kaçta okunacağını sıkça internet üzerinden araştırıyor. Bizde Kayseri Anadolu Haber olarak gününze ışık tutacak ayet hadi ve dualarla birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan edindimiz namaz saatlerini sizler için derledik.

Günün Hadisi

Enes (b. Mâlik) tarafından nakledildiğine göre, Hz. Peygamber (sav) şöyle buyurmuştur: 'Şu üç özellik kimde bulunursa o kimse imanın tadını alır: Allah ve Resûlü’nü her şeyden çok sevmek, bir kimseyi yalnızca Allah rızası için sevmek, Allah kendisini kurtardıktan sonra tekrar inkârcılığa dönmekten ateşe atılmaktan kaçındığı gibi kaçınmak.'

(M165 Müslim, Îmân, 67)

Günün Ayeti

Ey iman edenler! Allah'tan, O'na yaraşır şekilde korkun ve ancak müslümanlar olarak can verin. (AL-İ İMRAN/102)

Günün Duası

Allah’ım! Ülkemizi sel, deprem, toprak kayması, çığ düşmesi gibi her türlü semavi ve arazi afetlerden, kaza ve belalardan muhafaza eyle. Bizleri sağlık ve afiyette daim eyle, dert verip derman aratma, dayanılmaz acılar yaşatma, darda ve zorda bırakma, akıbetimizi hayreyle, dünya ve ahiretimizi mamur eyle. Bizleri Senden başkasına muhtaç eyleme, Sana ve Senin sevgine layık eyle Allah’ım!

Kayseri namaz vakitleri

İmsak: 06.04

Güneş: 07.33

Öğle: 12.33

İkindi: 15.02

Akşam: 17.23

Yatsı: 18.46