Kayseri namaz vakitleri (24 Kasım)

Kayseri namaz vakitleri sıkça araştırılıyor. Kayserili vatandaşlar ezanın kaçta okunacağını internet ve mobil uygulamalar üzerinden takip ediyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri namaz vakitleri (24 Kasım)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri de namaz vakitlerinin sıkça araştırılmasıyla bizde Kayseri Anadolu Haber olarak gününüze ışık tutacak dua ayet ve hadisler ile ezan saatlerini derledik. 

Günün Duası

Ya Rabbi!Malında mülkün de sahibi sensin, dilediğine dilediğin zaman ve dilediğin kadarını verip, dilediğinden de dilediğin zaman ve dilediğin kadarını alma kudretine sahipsin, sen her şeye kadirsin (her şeye gücün yeter).Bizlere az verip bizleri na merde muhtaç eyleme, bizlere çok verip bizleri şımartma. Rızkımızı helalinden, kolayından, bol ve bereketli eyle. Bizlere gőnül zenginliği ver.

Bizlere şükreden bir gőnül ihsan eyle, nankőrlük yapanlardan uzak eyle. Hesabını veremeyeceğimiz haram rızkı bizlere çoluk çocuğumuza nasip eyleme. Hiçbir mü’min kardeşimizi işsizlikle, güçsüzlükle, açlıkla, yoksuklukla imtihan eyleme. Paranın dünya malının kasalarımıza, cüzdanlarımıza girmesini nasip eyle, ancak kalplerimize girmesini nasip eyleme.

Günün Ayeti

Allah, onların önlerindekini de, arkalarındakini de (yaptıklarını ve yapacaklarını) bilir. Onlar, Allah'ın hoşnud olduğu kimseden başkasına şefaat etmezler. Hepsi de O'nun korkusundan titrerler. (ENBİYA/28)

Günün Hadisi

Dua, ibadetin özüdür. (Tirmizî, Deavât, 1)

Kayseri namaz vakitleri

İmsak: 05.56

Güneş: 07.22

Öğle: 12.30

İkindi: 15.04

Akşam: 17.27

Yatsı: 18.48