Kayseri Kitap Fuarı'na hangi yazarlar gelecek – 22 Ekim son gün!

Kayserililerin heyecanla beklediği Kayseri 6. Kitap Fuarı'nın son günü geldi çattı. Peki Kitap Fuarı'na yarın (22 Ekim 2023) hangi yazarlar gelecek? Kitap fuarına ulaşım ücretsiz mi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayseri Kitap Fuarı'na hangi yazarlar gelecek – 22 Ekim son gün!

Kayserililerin heyecanla beklediği Kayseri 6. Kitap Fuarı 13 Ekim tarihinde ziyaretçilerine kapılarını açmıştı. Fuarın son günü geldi çattı. Peki Kitap Fuarı'na yarın (22 Ekim 2023) hangi yazarlar gelecek? Kitap fuarına ulaşım ücretsiz mi?

Kayseri Kitap Fuarı'na hangi yazarlar gelecek – 22 Ekim son gün!

Kayserililerin heyecanla beklediği rekor üstüne rekor kıran fuarların 6.’sı (Kayseri 6. Kitap Fuarı) ziyaretçilerine kapılarını açtı. Peki Kitap Fuarı'na bugün (22 Ekim 2023) hangi yazarlar gelecek?

Kitap kurtlarının özlemle beklediği fuar bugün açıldı. Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen açılışa Kayseri protokolü de katıldı. 10 gün sürecek kitap fuarına 504 yazarın katılacak. Ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu yazarlardan 100’ünün Kayseri’den olan yazarlar olduğu belirtiliyor.

Kayseri Kitap Fuarı 4 kez üst üste ziyaretçi rekoru kırmıştı. Bu yıl da Kitap Fuarı’na katılımın 1 milyonun üzerinde olması bekleniyor. Peki 6. Kayseri Kitap Fuarı’nın yarınki yazar konukları kimler? Kitap Fuarı’na ulaşım ücretsiz mi?

Kayseri Kitap Fuarı'na hangi yazarlar gelecek – 22 Ekim son gün!

22 Ekim - Ergün Kazanır, Sinan Akyüz, Nurhan Damla, Serkan Karaismailoğlu, Bilal Sami Gökdemir, Sinan Yağmur, Yasemin Çeloğlu, Şükrü Erbaş, Ahmet Şerif İzgören ve Ercan Kesal

Kitap Fuarı’na ulaşım ücretsiz mi?

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi 6'ncı Kayseri Kitap Fuarı'na vatandzaşların daha kolay erişebilmeleri için ücretsiz otobüs seferleri düzenliyor. Vatandaşlar, belirlenen duraklarda yarım saat aralıklarla kalkan otobüsler ile daha konforlu ve daha rahat bir şekilde Kayseri Kitap Fuarı'na gidebiliyor.

Kitap Fuarı'na nasıl gidilir? TIKLAYINIZ