Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

Kayseri'de 3 Temmuz Pazartesi günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 3 Temmuz Pazartesi günü Kayseri'de yaşananları derledik. Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Kayseri'nin köklü şirketinde üretim neden durdu?

Kayseri’nin köklü ve mobilya sektörünün öncülerinden olan dev şirketlerinden olan Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi Ticaret A.Ş'nin üretime ara verildiği açıklandı. Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi Ticaret A.Ş'nin Ankara ve Kayseri'de yer alan tüm üretim tesislerinde, 7 gün planlı olarak üretime ara verilecek.

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

Kayseri'de havaların ısınmasıyla anız yangınlarında artış yaşandı

Kayseri'de havaların ısınmasıyla anız yangınlarında artış yaşandı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Kızılkan, havaların ısınmasıyla beraber anız yangınlarında artış olduğunu kaydederek, “Plastik ve cam şişeler ortamda çevre kirliliği oluşturduğu gibi kırılarak dağılması, güneş ışınlarıyla birlikte mercek etkisi yaparak yangın çıkmasına sebep oluyor” dedi.

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

Avcıların dört gözle beklediği yarışlar başladı

vcıların dört gözle beklediği trap atışları, Yahyalı ilçesine bağlı Soğulcak Yaylası’ndaki yarışlarla başladı. Soğulcak Yaylası’nda düzenlenen trap atışlarına avcılar büyük ilgi gösterdi. Kıyasıya çekişme yaşanan trap atışlarını Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk de takip etti. Öztürk, yarışlara katılan ve yaylayı şenlendiren yarışmacılara başarılar diledi.

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

Kocasinan çok fonksiyonlu bir park kazandırıyor

Kocasinan Belediyesi, Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi’ne görseli zengin ve seyirlik çok fonksiyonlu bir park kazandırıyor. Park çalışmasını inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, her geçen gün Kocasinan’a yeni parkların kazandırıldığını belirterek, yeni yapılan parkların Kocasinan’ı daha da güzelleştireceğini vurguladı.

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

Kayseri Basın TOKİ'de hırsızlık şoku!

Geçtiğimiz günlerde “Cono Aşireti Kayseri’yi mi dadandı?” başlıklı haberimiz üzerine bayramda bir hırsızlık haberi daha geldi. Kayseri’de Tavlusun Mahallesi’nde bulunan Basın TOKİ’de bayram vakti hırsızlık şoku yaşandı. 

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

Kuzey Çevreyolunda trafik kazası

Kayseri’de traktör ile tırın çarpışması sonucu vatndaşlar yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Kuzey Çevreyolu Buğdaylı mevkiinde traktör ile tır çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle tır devrilirken traktör ise yoldan çıkarak takla attı. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan Z.M. (57) ekiplerce sıkıştığı yerden kurtarılırken sağlık ekipleri tarafından ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğer yaralının ise ilk müdahalesi kaza yerinde yapıldı. Devrilen araçlar, incelemelerin ardından bulundukları yerden kaldırıldı.

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı?