Kayseri Kadın FK yarı final için Gençlerbirliği karşısında!

U17 Kızlar Türkiye Şampiyonası 3. Eleme Turu maçları 21 Ağustos'ta oynanacak. Temsilcimiz Kayserispor Kadın FK, yarın Ankara ekibiyle son 4 takım arasına kalmak için mücadele edecek.

Kayseri Kadın FK yarı final için Gençlerbirliği karşısında!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir önceki tura Trabzon ekibini 8-0 mağlup ederek üst tura çıkan Kayseri ekibi, 3. Eleme Turu'nda Ankara ekibi Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Bu müsabaka yarın (21 Ağustos Pazartesi) saat 18:00'de Yozgat Dış Saha'da oynanacak. Temsilcimiz rakibini elemesi halinde yarı finale adını yazdıracak. 

Kayseri Kadın FK yarı final için Gençlerbirliği karşısında!
TFF'den yapılan açıklamada, "2022-2023 sezonu U17 Kızlar Türkiye Şampiyonası devam ediyor. Organizasyonda 21 Ağustos Pazartesi günü 3. eleme turu karşılaşmaları yapılacak. Tarafsız sahada tek maç eleme usulü oynanacak müsabakalarda normal sürenin eşitlikle tamamlanması halinde doğrudan penaltı vuruşlarına geçilecek. Maçlarda 1 sağlık görevlisi ve 1 saha komiseri görevli olacak. Takımlara yol ve konaklama desteği verilecek. U17 Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda yarı final ve final karşılaşmaları da tarafsız sahada tek maç formatında yapılacak." denildi.