Kayseri için tarih verildi – 250 TL'ye yakın zam gelecek!

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Kayseri'de otobüs biletlerine 250 TL'ye yakın zam geleceği iddia edildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri için tarih verildi – 250 TL'ye yakın zam gelecek!

Kayseri’de Kurban Bayramının yaklaşması ile birlikte tatil planı yapan vatandaşlar bilet fiyatlarını merak ediyor. Fiyatlara bayrama yakın 250 TL’ye yakın zam geleceği iddia edildi. İşte detaylar…

Kayseri için tarih verildi – 250 TL'ye yakın zam gelecek!

Kurban bayramının yaklaşması ile birlikte 9 günlük tatil beklentisinde olan vatandaşlar tatil tutarını hesap etmek için firmalarla görüşme sağlıyorlar. Henüz bayram tatil süresi net olarak belli olmasa da 16 Haziran Pazar günü başlayan bayram tatili 19 Haziran Çarşamba günü son buluyor. Vatandaşlar Cuma gününe kadar tatil olma beklentisi ile tatil araştırmaları yapıyor.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Kayseri’de, otobüs biletlerine zam yapılacağı öne sürüldü. Memleketlerine gitmek veya gelmek isteyen vatandaşlar için bu durum kötü haber niteliğinde. 

Edinilen bilgilere göre, Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bilet fiyatlarına 250 TL’ye arasında bir zam yapılacak.

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala otobüs biletlerinde fiyat artışı bekleniyor. Bazı otobüs firmaları, yoğunluğu fırsata çevirerek biletlere 250 TL civarında bayram zammı uygulayacaklar.