Kayseri Forum'da ki bu değişiklikten haberiniz var mı?

Kayseri Forum AVM'de yapılan yeni değişim görenlerin beğenisini kazanıyor. Peki, sizin bu değişiklikten haberiniz var mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri Forum'da ki bu değişiklikten haberiniz var mı?

Kayseri Forum AVM’de yapılan yeni değişim görenlerin beğenisini kazanıyor.

Sivas Caddesi üzerinde bulunan ve kentin en işlek alışveriş merkezlerinden biri olan Forum AVM, yeni bir değişiklik ile vatandaşların karşısına çıktı. AVM’nin yemek katında yapılan değişiklik vatandaşların ilgisini çekiyor. Yemek katında lavaboya gidilen kısımda bulunan duvara Kayseri’nin eski isimlerinin, ünlü yemeklerinin, şivesinin ve tarihi boyutlarının yer aldığı üç boyutlu bir duvar süslemesi yapıldı.

Kayseri Forum'da ki bu değişiklikten haberiniz var mı?

Duvar süslemesinde; ‘Baldırcan, İpek Yolu, Asur, Mimar Sinan, Kaısareia, Mazaka, Fasır Fasır, Kültepe, Bannak’ gibi sözler işlendi.

Kayseri Forum'da ki bu değişiklikten haberiniz var mı?

Görenlerin beğenisi kazanan bu duvar süslemesi vatandaşların ilgisini çekiyor.

Kayseri Forum Kaç Yılında Açıldı?

Kayseri Forum AVM 21 Aralık 2011 tarihinde kapılarını Kayserili vatandaşlara açtı. Muhteşem bir törenle 150 bin ziyaretçiyle kapılarını açan Kayseri Forum Alışveriş Merkezi 153 bin 200 markası ile Orta Anadolu’nun en büyük alışveriş merkezlerinden biridir. Şehrin konut ve ticaret kullanımlarının birleşme noktalarında bulunan Forum AVM, Sivas, Yozgat, Niğde ve Kırşehir gibi çevre illere hitap eden bir cazibe merkezidir. Şehrin sosyal hayatının önemli bir parçası olan Forum AVM, kafe, restoran ve uluslararası yemek zincirlerini içerisinde bulunduruyor. Kayseri Forum birçok markayı da ilk kez şehirle buluşturdu.