Kayseri Erdoğan'a hazırlanıyor!

AK Parti Kayseri teşkilatları, yerel seçim çalışmaları için Kayseri'ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine hazırlanıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri Erdoğan'a hazırlanıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri teşkilatları, yerel seçim çalışmaları için Kayseri’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine hazırlanıyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu hafta Perşembe günü Kayseri’ye gelerek, bazı açılış ve temel atma törenine katılacak ayrıca Cumhuriyet Meydanı’nda halka hitap edecek. Yerel seçimler için bazı şehirlerde mitingiler düzenleyen Eroğan’ın Kayseri mitingi 22 Mart’tan 21 Mart’a alındı.

Kayseri Erdoğan'a hazırlanıyor!

AK Parti Kayseri teşkilatları, Erdoğan’ın mitingi programını görüşmek ve hazırlıkları başlatmak için bir araya geldi. AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen törene Önceki Dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahit Cıngı, Bayar Özsoy, İl Başkanı Fatih Üzüm, SKM Başkanı Abdülkerim Yalçın, ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

Kayseri Erdoğan'a hazırlanıyor!

Toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingi ve diğer programlarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Özellikle Erdoğan’ın mitinginin kalabalık olması için yapılması gereken çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda, diğer teşkilat mensuplarının da görevleri belirlendi.