Kayseri Emniyeti'nden başarılı bir operasyon daha!

Kayseri Emniyeti başarılı bir operasyon gerçekleştirerek Fetöcülere şafak baskını yaptı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri Emniyeti'nden başarılı bir operasyon daha!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri il Emniyet Müdürlüğü başarılı bir operasyon gerçekleştirerek Fetöcülere şafak baskını yaptı. Aralarında ihraç, firar durumda olan iş adamları, polis ve öğretmenlerin de olduğu FETÖ üyelerine bu sabah düzenlenen operasyon ile bir darbe daha vuruldu. Çok sayıda FETÖ/PDY terör örgütü üyesi göz altına alındı.

Dün de Hatay'da FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmaktan hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç polis memuru Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hatay'da yargılandığı davada 'terör örgütüne üye olma' suçundan hakkında verilen hapis cezası kesinleşen eski polis memurunun saklandığı adresi tespit etmişti.

FETÖ üyeliğinden 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü, Melikgazi ilçesindeki adrese düzenlenen operasyonda yakalanmış ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderilmişti.

Kayseri Emniyeti'nden başarılı bir operasyon daha!