Kayseri'den muazzam görüntüler! Büyük emek verilmişti, şimdi ziyaretçilerini bekliyor

Kayseri'nin gözbebeği olan ve son zamanlarda yapılan yatırımlarla önemli bir turizm merkezi haline getirilen Kayseri'nin Yeşilhisar İlçesi'ndeki Soğanlı Vadisi son haliyle adeta büyülüyor. Detaylar haberimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'den muazzam görüntüler! Büyük emek verilmişti, şimdi ziyaretçilerini bekliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in önderliğinde, Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla son yıllarda önemli yatırımlar yapılarak Kapadokya'ya açılan kapı olarak nitelendirilen Soğanlı Vadisi'nde yenilikler devam ediyor. TRT'nin dizisinin de yakın zamanda çekileceği bölgede yapılan aydınlatmalar müthiş bir görsel şölen sunuyor. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği’nin balon uçuşlarıyla birlikte daha da hareketlenen önemli turizm bölgelerinden olan Soğanlı Vadisi’nin tüm dünyaya tanıtılması için çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

'Kapadokya'nın Giriş Kapısı' olarak nitelendirilen Soğanlı Vadisi'ne son zamanlarda yerli ve yabancı turist akını yaşanıyor. Özellikle bu yıl başlanan sıcak hava balonları uçuşlarında ise binlerce turist Soğanlı'yı havadan izledi. 

Son olarak Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Soğanlı Vadisi'nin ihtişamlı görüntüsüne yer verdi. Vali Çiçek #soganlısenicagırıyor etiketiyle yaptığı paylaşımda, 'Soğanlı Vadisi  gece aydınlatmalarıyla ışıl ışıl… Orası her zaman çok güzeldi ve şimdi daha gizemli daha büyüleyici daha masalsı…' ifadelerini kullandı.